OXO CARD

A vásárló a kártyájára gyűjti a kreditpontokat. Minden megvásárolt ital ÁFA nélküli árából 10%-ot kap a kártyára. Az összegyűjtött kreditpontokat további italok megvásárlására költheti. Amennyiben a vásárló egy hónapban több mint 5 italt vásárol, VIP vásárlóvá válik. A VIP vásárló további előnyként 15%-ot kap a megvásárolt italok ÁFA nélküli árából kreditpontok formájában. Aztán ha a következő hónapban nem vásárol több mint 5 italt, elveszíti a VIP státuszát, és újra csak 1O%-át kapja kreditként az ÁFA nélküli árna

 

VIP VÁSÁRLÓ

Amennyiben 5 vagy több italt vásárol az adott hónapban, 15% kedvezményt kap kreditként az italok ÁFA nélküli árából.

Kártya száma: VIP vásárló vagyok?

Kártya száma (*):

Adja meg a kártaszámát (csak számok)

Egyúttal a vásárlónak lehetősége van tetszőleges összeg feltöltésére a kártyájára. A vásárlónak lehetősége van a számlája/kredit­ponjai ellenőrzésére bármely üzletünkben a kártya leolvasásával. Amennyiben a vásárló 6 hónap leforgása alatt egyetlen egyszer sem vásárol, az összegyűjtött kreditjei elvesznek. Amennyiben a vásárló 6 hónap leforgása alatt legalább egyszer vásárol (nem szükséges kreditpontokat érvényesíteni), a kártyán lévő kreditpontok továbbra is érvényesek. A kártya cseréje és a kreditek átvitele jelen pillanatban nem lehetséges az általános adatvédelmi rendelt miatt (GDPR). Az egyes kedvezmények nem összevonhatók.

Lehetséges vásárlói észrevételek

Mire használhatom a krediteket? A kreditek az italok árának részleges vagy teljes kifizetésére használhatók.

Hogy tudom meg a számlám egyenlegét? A számla egyenlegét minden üzletünkben a kártya beolvasásával lehet ellenőrizni.

Feltölthetem a kártyám? Igen, a kártyára tetszőleges összeg tölthető fel. De csak készpénzel! Választhatom a vásárlásom értékének részleges kifizetését a kártyáról (pl. 1500 Ft-t kell fizetnem, szeretnék 1000 Ft-t készpénzben és 500 Ft-t a kreditekből fizetni, miközben a számlámon 5000 Ft van)? Ez nem lehetséges, a kredittel való fizetés esetén mindig a maximális lehetséges összeg kerül felhasználásra. Tehát amennyiben a számlán 5000 Ft van, a fizetendő összeg1500 Ft, kreditérvényesítés esetén mind az 1500 Ft levonásra kerül.

Mi történik, ha elveszítem a kártyám? Sajnos, amennyiben elveszíti a kártyát, elveszik a kártyán lévő összes kredit is. Azért, mert a kártya nincs regisztrálva ( az általános adavédelmi rendelet- GDPR -miatt), az elvesztett kártyát nem áll módunkban blokkolni és újra cserélni.

Szükséges a regisztráció? Nem, a regisztráció nem szükséges.