Regisztráció

Ez az űrlap a magyarországi hűségkártyák regisztrációjához szükséges. A születési dátumot ÉÉÉÉ.HH.NN. formátumban adja meg.

18 éven aluli személyek nyilatkozata:

Mint 18 éven aluli személy kijelentem, hogy az összes megadott adatomat a szüleimmel, mint törvényes képviselőimmel együtt töltöttem ki, akik a személyemre vonatkozó adatok megadásába, a hűségprogramban való részvételembe és ezen nyilatkozatba is fenntartás nélkül beleegyeznek.

Keresztnév (*):

Adja meg a nevét (minimum 3 karakter)

Vezetéknév (*):

Adja meg a vezetéknevét (minimum 3 karakter)

Utca (*):

Adja meg az utcát (minimum 3 karakter)

Város (*):

Adja meg a települést (minimum 3 karakter)

Postai irányítószám (*):

Adja meg az irányítószámot (4 karakter)

Születési idő (*):

Adja meg a szuletési dátiumát (év.hónap.nap)

E-mail (*):

Adja meg az email címét helyes formátumban

Telefonszám (*):

Adja meg a telefonszámát (minimum 11 szám)

Kártya száma (*):

Adja meg a kártaszámát (csak számok)

Személyes adatok védelme

Jelölje be, hogy egyetért az adatok feldolgozásával

Személyes adatok védelme

A BubbleStar Hu Kft, székhelye 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1. 2. em., cégjegyzékszáma 01–09–286266 a OXO bubbletea magyarországi üzleteinek működtetője. A hűségprogramba való regisztrációval a felhasználó önként beleegyezik , hogy a BubbleStar Hu Kft. vagyonkezelője (esetleg alkalmazottja) az űrlapokon található adatokat összegyűjtse és feldolgozza. A beleegyezés az űrlapon található valamennyi adatra vonatkozik, mégpedig a beleegyezés megadásának napjától számítva. Végezetül a felhasználó tisztában van a személyi adatok védelméről szóló törvény által biztosított jogaival. A felhasználó az űrlap valamennyi kitöltött részéről felvilágosítást kapott, és valamennyi adatát önként közölte.​

A regisztrációhoz szükséges űrlap az alábbi adatokat tartalmazza:

  • Keresztnév, Ve­zetéknév
  • Utca, Város, Postai irányítószám
  • Születési idő
  • Telefonszám
  • Email
  • Kártya száma

A személyi adatok védelmére vonatkozó törvény értelmében az ezen űrlapon szereplő adatok 2011. évi CXII. hatályos törvény értelmében összegyűjtésre és feldolgozásra kerülnek, kizárólag a felhasználónak küldött, elektronikus eszközök közvetítésével továbbított üzleti értesítések küldése céljából, mégpedig egészen addig az ideig, míg a felhasználó közvetlenül nem küld a vagyonkezelőnek olyan információt, hogy a továbbiakban nem tart igényt a vagyonkezelő által küldött információkra. Az űrlap összesített adatait a vagyonkezelő statisztikai célokra felhasználhatja, mégpedig saját belső szükségleteire.